woensdag 25 augustus 2010

Woordverificatie tegen spam op je blog

Op Marjan's blog kwam ik een bericht tegen over de verbeterde spamdetectie bij Blogger. Kijk maar eens op je Dashboard.
Ik ben het er helemaal mee eens en heb haar bericht dus gekopieerd. Zelf heb ik toen ik begon met bloggen meteen de woordverificatie uitgezet en ik heb nog nooit spam gehad. Handmatig verwijderen daarvan als het een enkele keer zou voorkomen is zo gebeurd.

Blogger heeft zojuist een verbeterde spam-detectie geïntroduceerd. Niet dat ik ooit spam op mijn blog heb ontvangen hoor. Maar ik wilde dit goede bericht plaatsen met een oproep aan een ieder om dan zijn tijdrovende WOORDVERIFICATIE uit te zetten. Ik volg zelf een hele lijst met leuke blogs en vind het leuk om af en toe berichtjes achter te laten. Ik vind het echter jammer dat je zo vaak een rare woordverificatie in moet typen.Soms vergeet ik dat en is m'n hele bericht foetsie. Wil je liever zelf bepalen welke berichten er op je blog komen, dan kun je ook kiezen voor "Reacties moderaten".

Kies je voor uitzetten: ga achtereenvolgens naar: Dashboard.........Instellingen.......Reacties.......Woordverificatie......NEE!......Instellingen opslaan.

Kies je voor moderaten: ga achtereenvolgen naar:
Dashboard.........Instellingen.......Reacties.......Reacties moderaten.......Altijd!.....Instellingen opslaan.

2 opmerkingen:

M@rjan zei

Goed van je, Gea! Zegt het voort, haha.

*~Patries~* zei

helemaal mee eens

*Kus Patries*