maandag 18 oktober 2010

Kaartenchallenge 10

Hallo allemaal

Pfff drukke week achter de rug en geen tijd gehad om te bloggen,hoop v/d week jullie blogs bij langs te gaan.
Vorig weekend gewerkt en vorige week maandag was mijn mannetje jarig en dinsdags op begrafenis en s'avonds gehoord dat het met de jongste zoon(10 jaar) van mijn broer niet goed gaat,hij heeft zijn hele leven al epileptische aanvallen en vaak in het ziekenhuis gelegen en nu zijn ze uitgedokterd zoals ze dat noemen en kunnen niets meer voor hem doen en is nu weer thuis maar haast geen doen,hij zit nu op 10 tot 14 aanvallen op een dag en daarnaast nog paniekaanvallen.
De rest v/d week gewerkt en het weekend nog weer verjaardags visite en vandaag mijn jongste zoon jarig jaaaaaaaa alweer 21 jaar..waar blijft de tijd
tussendoor toch nog het kaartje gemaakt voor het SCB en de opdracht is maak een babykaartje:






En nog 2 kaarten voor verjaardags candy's

Voor Janine haar zoontje die 14 oktober 1 jaar werd



En een kaart voor Claudia die gisteren jarig was,deze kaart kun je ophangen en de felicitatie staat op de achterkant







Liefs Gea

donderdag 7 oktober 2010

Challenge en knoopjes

Ben deze maand gastdesigner bj het scrappin challenge blog,opdracht maak een kaartje volgens sketch,op hun site kun je hierover alles lezen.




Dit kreeg ik vanmiddag met de post,heb ik gekocht op marktplaats voor een prikkie,ben er zo blij mee,20 zakjes met nostalgische knoopjes.





woensdag 6 oktober 2010

kerstkaarten

Ook al een paar kerstkaarten voor de markt










dinsdag 5 oktober 2010

Kerstmarkt

Ben gevraagd om 10 december op een kerstmarkt te staan in Muntendam en heb toegezegd te komen en nu dus druk aan de knutsel om te verkopen.
heb al wat dingen klaar en ga ik jullie nu laten zien en zou graag jullie mening horen of het wat is voor de markt.
Ik heb geen idee of dit aanslaat,heb eerder ook wel op markten gestaan maar toen had ik een grote hobbyschuur en maakte ik huis en tuin decoraties,heel veel gewerkt met gaas en mos en ijzeren frames en groen,ook de wereld loden poppen heb ik toen gemaakt en gewerkt met powertex,eigenlijk van alles wel maar door rugklachten moest hier mee stoppen en ben ik een nieuwe hobby gaan zoeken en dat werd scrappen.
















maandag 4 oktober 2010

Challenge LO 10

Nieuwe maand en ook een nieuwe LO challenge op SCB Dit keer geen LO maar een spread,heel leuk om te doen,we hopen op veel inzendingen.

De opdracht:
- Maak een lay-out na.v. de onderstaande sketch
- Verdeel de grote foto over beide pagina`s
- Maak gebruik van een lange titel





Ik heb de foto's van mijn kleindochter Esmee gebruikt,ze zijn ook zo grappig,alleen jammer dat ik ze niet duideljker kon uitprinten,denk dat mijn dochter ze met haar mobiel heeft gemaakt,mijn dochter had in haar nieuwe keuken overal veiligheids sluitingen op behalve op 1 hele grote la en die was nogal zwaar en kon Esmee toch niet open krijgen....haha dus wel he in een onbewaakt ogenblik(hier is ze 1.5 jaar)en het resultaat een hoop poedersuiker en koekjes